Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bibeln: "Guds Ord är sanning".


SANNINGEN SKALL GÖRA OSS FRIA!

står det i Guds Ord. Den som inte

vill höra Sanningens Ord,

Guds Ord nedtecknat

i Bibeln,


blir aldrig fri, utan blir kvar under

Satans - Ormens - herravälde.




Bunden vers av Sven-Erik Sköld
Läst 147 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-02-28 07:34



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Men Sven hatar
2015-02-28

    Lars Gullberg
ondska ska besegras
2015-02-28

    Lars Gullberg
Ormar har hjärtslag
2015-02-28

    Lars Gullberg
Sven vill befrukta

Men vill inte att ormen ska
2015-02-28

    Sven-Erik Sköld
Night Soul Woman, varmt tack för källhänvisning! men det finns fler! Mvh/S-E
2015-02-28

  Onomatoprofet VIP
men jag håller på att skriva ett svar efter min promenad ute i friska luften blev allt mycket klarare. det är alltså min senryu
som orsakar huvudvärk? jag skriver en text och hyllar Skölden! det är hans förtjänst att jag är där jag är nu.

mvh/onomatoprofet
2015-02-28

  S.A.I. Steve Lando VIP
må Satan härska
må Biblen, fiktionen, förgås
2015-02-28

  Night Soul Woman
"4. Texter
4.1 Citat i texter skall ha en tydlig källhänvisning. En källhänvisning skall anges i direkt anslutning till texten och skall innefatta en tydlig referens till originaltexten, vem författaren är och när den är skriven."
https://www.poeter.se/Medlemsvillkor

Man kan köpa bibeln i så fall gör du reklam

"8. Reklam
8.1 Endast ägarna av Poeter.se har rätt att visa reklam på Poeter.se"

https://www.poeter.se/Medlemsvillkor

2015-02-28

  Night Soul Woman
Men vad sjutton ... (?)
Ange tydligt dina källor....
Johannes 17:17

MEN

läs Johannes 17: 15-17

och bli tyst läs först Johannes 17: 15
och tänk efter;)
2015-02-28

  Onomatoprofet VIP
Sköld! här är lösningen på abortfrågan
hälsning fån Far, Jesus och den helige Anden

Amen

aborterad senryu

du väljer abort
och jag ska amortera
vem bär skulden då?

shalom
2015-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld