Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS, till de Sina: "Jag vill att där jag är, där skall också ni vara".


BARNATRON, LEDER HEM!

Barnatro, som de alltför vuxna

inte känner: om JESUS

syndarens vän!


som är mer än gods, familj

och vänner: och vägen

hem!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 74 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-28 10:36



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP


1. Al-Fatiha - Pristup
Mekka - 7 ajeta

Bismillahi rrahmani rrahim

U ime Allaha, Milostivog, Samilosnog!

Tebe, Allaha, Gospodara svjetova, hvalimo,

Milostivog, Samilosnog,

Vladara Dana sudnjeg,

Tebi se klanjamo i od Tebe pomo? tražimo!

Uputi nas na Pravi put,

na Put onih kojima si milost Svoju darovao,

a ne onih koji su protiv sebe srdžbu izazvali, niti onih koji su zalutali!
2015-02-28

    Lars Gullberg


räck fram din hand till mej

nähä

precis

man e inte av Guds härlighet

snacka om att dela in och kategorisera

precis så som man gör när man vill skapa ondska

de snälla barnen längst fram

och så ungjävlarna längst bak

så Sven var satt du i klassrummet

så Sven var satt jag i klassrummet

så Sven vem av oss tyckte läraren bäst om

Och vad tror du Jesus skulle tyckt om det ?

MVH den där ungjäveln du nog minns


2015-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld