Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MINNS EN URSTARK KARL I MIN HEMBYGD

som det berättades historier om

på grund av hans ofattbara

styrka


men minns också en man,

liten och klen och

svag


Nu är de jämnstarka, jämlikar:

de ligger på kyrkogården

båda två.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-28 20:48



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
du skojar?
2015-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld