Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självrannsakan





Den största seger man kan vinna
är segern över sig själv


Har vunnit några etapper
men inte kommit i mål




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 367 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2015-03-01 11:13



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Viktiga ord...så bra...
2015-03-02

    Dan Myrbeck
Lycka till i fortsättningen!
2015-03-02

  Ljusletaren
Visdom på hög nivå/ kram
2015-03-02

    ej medlem längre
Några etapper är en bit på väg, bättre det än misslyckas helt, seger är att kunna ta sig vidare, inte komma fram, tror jag.
2015-03-02

  ULJO
Klokt
2015-03-01

  Rise Little One
Vi får nöja oss att nå delmål...när vi lägger ihop dem så blir det stora mål ändå...
2015-03-01

    Birgersdotter VIP
Du har många kluriga mittiprick klokheter...
2015-03-01

  Teresia Ridell
Bra livsinsikt !
2015-03-01

  Gunnel Eriksson VIP
Beundransvärd självkänedom.
2015-03-01

  Blomma-Stjärna VIP
så sant... och besinningsfullt - igenkännbart! Kram!
2015-03-01

  Åsa Njunjes
Påminner mig om att en ständig växande-process kräver mycket mod och vilja.
2015-03-01

    ADI Nehlin
så sant, så sant..väl skaldat
2015-03-01

  louisegirl
Jag tror dessvärre, att man aldrig riktigt kommer i mål..;)
Bra skrivet!
2015-03-01

  Marianne Räf
Vi är alla vinnare! Den vinnande lilla
spermien kom först i Mål, i ett gigantiskt
Vasalopp i våra mödrars underliv ! Så
kan man också se det..
2015-03-01

    ej medlem längre
Att komma i mål är kanske inte den största segern...?

2015-03-01

  Lars Hedlin
JA självinsikt och kärleken till jaget är bland det viktigaste!
2015-03-01

  Lehva VIP
Så smart formulerat även om jag inte tror på någon möjlighet till målgång. Vi lär oss och vi lär andra hela livet. Om vi ser och lyssnar.
2015-03-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Frågan är om man kommer i mål någon gång?
2015-03-01

  Ingrid Trolle
Man snubblar
och rätar på sig.
Drömmen om att
komma i mål är
det sista som sker
2015-03-01

  Magdalena Eriksson VIP
Märklig denna sanning. En själv är igenkännbar men komma från nya håll och när det gäller krokben outömlig fantasi.
2015-03-01

  Angel of love
Den tuffaste motståndaren är alltid en själv.
2015-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP