Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Om inte vetekornet faller i jorden och dör förblir det ett ensamt korn, men om det dör bär det mycket frukt".


ATT FÖLJA JESUS

som en Ordets tjänare tar bort all

egen glans från livet,


eller har samma glans som vetekornet

i jorden har, eller sättpotatisen i

åkern upplever.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 103 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-01 20:58



Bookmark and Share


  ßluie VIP
potatismos
2015-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld