Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Följ mig".


VILL DU HA ROLIGT PÅ JORDEN

och en evighet med

Djävulen:

följ då inte JESUS!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 129 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-01 23:56



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
ja, nu är himmelen här också

och vem är Han, Djävulen? finns han?
han blev rädd och gömde sig, han sitter inne i bur(k)en, va?

och så gick sköldpaddan åt sitt håll och duvan flög iväg med olivkvisten...

tack för kaffet, S.E. ;)
2015-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld