Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Gud bor i helighet i höjden, men också hos den som har ett ödmjukt och förkrossat hjärta". JESUS: "Om ni inte omvänder er och blir som detta barn, kommer ni aldrig att se Guds rike".


JESU LILLA LAMM JAG ÄR

på Sin axel Han mig bär, sjöngs av barnen inom

kristenheten. Bli aldrig större än

att Du blir kvar där,


på Herdens axel.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-03 09:18



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
uh
x ja
a
el
le
e
Einstein
i
.

2015-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld