Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett ögonblick som sitter kvar en stund mitt i vardagen.


Till Markus

Vi byter hjärtslag när vi möts
över en liter mjölk och en bytta smör

betalar och viker ned blickar

för att inte mötas
för att inte beröras för mycket

för att värmen i bröstkorgen inte skall synas

för att den banala gesten av oberördhet
inte skall uppenbara hjärtats snabba pulsslag
och vidröra något utöver dagarnas likriktade rytm

för att du inte skall märka att jag tycker ditt ansikte
bär drag av skörhetens godhet och mildhet

för att det ändå alltid är för sent





Fri vers (Fri form) av jossj
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-03 10:43



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
det löser sig som bekant är
2015-03-03

  objekt3
jag fick hicka men det gick över som tur va annars gillar jag nå ett sätt att alla pilar går åt samma håll även om undrande förlägen gosse och flicka
2015-03-03
  > Nästa text
< Föregående

jossj
jossj