Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Panted white


Livets staffli

Så ser jag att
allt ju finns i mitt ansikte
och på min kropp

Varje minut,
var kalori, kallsup,
känsla och åtanke

Fårade erfarenheter målade
i nuets eviga nyans

Jag är duken på livets staffli




Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 458 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-03-04 07:54



Bookmark and Share


  Lena Renman
Ja vår kropp är vår spegel
2015-06-19

  Respons VIP
Bra liknelse!
2015-03-04

    ej medlem längre
Det bor djup och varmt vemod i dina ord. Gillas.

2015-03-04

  Marita Ohlquist VIP
"Jag är duken på livets staffli - inte mer,inte mindre"
Kan icke formuleras bättre!
2015-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP