Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långaffektivt

Den långa lyckans lätta fröjd
utan toppar eller hög höjd,
är den som numer gör mig mest nöjd.
Den har sått in sig i mig, så här på ålderns höst,
när törst
stavas tröst.




Bunden vers av Mats Edin VIP
Läst 23 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-24 05:12



Bookmark and Share


  Respons VIP
Fantastiska ordvändningar som blottar existentiella djup!
2024-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP