Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att förlåta och försonas





Förändrar inte det förflutna

men har stor betydelse för framtiden




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2015-03-04 10:27



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Underlättar att gå vidare...
2015-03-07

    maija tuori

kloka tankar !
2015-03-06

  Rise Little One
Mycket bra och insiktsfull text!
2015-03-05

  Lars Hedlin
JA bra insikt!
2015-03-05

    ej medlem längre
Att fånga så stora tankar i två rader är skickligt!
2015-03-05

  bittemi VIP
Klokord från dig som så ofta!
2015-03-04

  Gunnel Eriksson VIP
Du är bra klok du!
2015-03-04

  Ingrid Trolle
Mycket kloka ord!
2015-03-04

    GG
Sunt och sant! Jag älskar ditt sätt att få in så mycket på ett par rader. Som att måla en tavla med bara två färger. Finns kreativitet, finns konst :)
2015-03-04

  ResenärGenomLivet VIP
En mycket bra tanke...så sant...
2015-03-04

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Det som är förlåtet blir aldrig glömt.
2015-03-04

  Teresia Ridell
Ja förlåta är ju inte samma som att acceptera..
(men i förlåtelse ingår ofta förståelse..,andra är också mänskliga..)

Bra !
2015-03-04

  walborg
Japp - det är ju så att relationer kan förändras och det är nädvändigt ibland trots att det är en sorg också ...
2015-03-04

    Dan Myrbeck
Ja. Bra!
2015-03-04

    ej medlem längre
Det har det sannerligen, det är inte fallet som avgör hur det blir utan hur vi reser oss.. så mycket klokt bland dessa dina ord! och jag gillar verkligen hur du trycker på att en INTE måste eller bör glömma (i många fall kan vi ju verkligen inte glömma).. men att förlåta, och gå vidare..
2015-03-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Älska, glömma och förlåta är livets stora gåta!
2015-03-04

    Birgersdotter VIP
Väldigt kloka sanna ord..
2015-03-04

  lila fjäderblomman VIP
Så klokt, så klokt! Ibland så svårt..tror att i förlåtelsen finns frihetens gåva.
2015-03-04

  Valter Örn VIP
I ditt kloka destillat säger du att det onda kan inte göras ogjort men förlåtelse och försoning kan bidra till att det inte återupprepas.
2015-03-04

    ej medlem längre
Så sant så...att förlåta någon är att ge något till sig själv.
2015-03-04

    ej medlem längre
Ja så är det, om ändå fler kunde tänka så
2015-03-04

    Sefarge VIP
Det är många som skulle
Behövs ta dessa ord in i
Sitt hjärta. Palestinier
O Israelet. Om det går!!
2015-03-04

  louisegirl
Så sant och bra skriftat
2015-03-04

  Marianne Räf
Så fint och sant! Du är, ju, som en
ordspråksförfattare med dina kloka ord.
2015-03-04

  Lehva VIP
Och för den egna hälsan. En klok liten text.
2015-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP