Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GUD RÅDFRÅGAR INTE MIG

och inte Dig, eller någon

annan Människa!


Däremot har Han lovat, att ge oss råd

och låta Sitt öga vaka över oss,


över Dig och mig

och alla!

------------
Jes. 40:13-14 "Vem kan utrannsaka HERRENS Ande,
och vem kan giva honom råd och undervisa honom?
Går han till råds med någon, för att denne skall giva
honom förstånd och lära honom den rätta stigen,
lära honom kunskap och visa honom förståndets väg?"




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 56 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-04 10:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld