Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Ordet hade framgång och visade sin kraft".


ANDENS ELD BRÄNNER INTE UPP DET GUD SAGT I SITT ORD!

Tvärt om, bränner Den elden upp allt

som hindrar oss att se


vad Gud sagt oss

i Sitt ord!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 56 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-04 10:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld