Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET ÄR INTE DE PRÄKTIGA SOM KOMMER TILL HIMLEN!

utan de renhjärtade, och renhjärtad kan ingen bli,

utan tro på JESUS och Hans försoningsdöd

på korset: där Han dog för våra

synder.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 100 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-04 11:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld