Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill men det är inte alltid jag kan





Vill leva mitt liv med öppna armar
ge och ta emot


Det händer ibland
att jag knyter händerna i fickorna




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2015-03-05 09:42



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ett tillstånd man känner väl igen...
2015-03-10

  Valter Örn VIP
Ja ibland är det enda alternativet.
Let it go!
2015-03-09

    ej medlem längre
Ja vissa känslor får dock hindra att leva ut i.
2015-03-08

  Teresia Ridell
Ord, lätt att känna igen sig i. Bra skrivet !
2015-03-07

  KattenKin VIP
Ja det kan vara svårt ibland.
2015-03-07

  Ingrid Trolle
Självbehärskningens
konst

2015-03-06

  Blomma-Stjärna VIP
Sant och bra att man tillåter sig att lägga märke till det, tycker jag!
2015-03-06

  lila fjäderblomman VIP
helt igenom mänskligt - fint sagt!
2015-03-06

    Birgersdotter VIP
Inte alltid lätt-mänskligt
2015-03-06

    Dan Myrbeck
Naturligt sätt att bearbeta och
avreagera sig på.
2015-03-06

  ULJO
En mycket bra vardagstext och uppmaning att fundera kring
2015-03-06

  Respons VIP
Krocken mellan ideal och känsla. Går att känna igen!
2015-03-06

  Lars Hedlin
Bra förmedlat
2015-03-06

    ej medlem längre
Tycker om den du säger mellan raderna.
2015-03-06

  louisegirl
Ja så är det ibland, är inte mer än människa <3
Bra förmedlat!
2015-03-05

  Rise Little One
Man kan tyvärr inte vara "Mr. Nice" hela tiden!
2015-03-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, tyvärr får man göra så ibland. Trots att en fet smäll vore på sin plats.
2015-03-05

  Marianne Räf
Bra! Det gör jag, också! Fast det
händer att en knytnäve far rakt
ut i vädret, med ! Tyvärr!
2015-03-05

  Angel of love
Man kan inte göra allt.
2015-03-05

    ej medlem längre
Vi är inte mer än människor.
2015-03-05

    ej medlem längre
Så är det ibland.. Väl formulerat!
2015-03-05

    Sefarge VIP
Kan ta olika tid
Att finna Nyckeln
När det låser sig!
Fyndigt beskrivet.
:)
2015-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP