Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I min litet research om vad är motsägelsefull och åtskillnad, Vad är meningen mening?


Stor är Guds trädgård ...

http://www.islam-svarar.se/new//koranen/26-koranen-och-missf/126-miskan-skapad-av-sperma-eller-lera

 

Jag kommer inte att ge mig i opinionsbildning

Funderar befriad från produktionssättet

Erfarenheterna i människovärlden,

Genom att tänka på med den hela kroppen.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 212 gånger
Publicerad 2017-05-21 16:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP