Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NU SKILJS VI ÅT

Du gick med bestämda kliv
Målmedveten definitiv
Länge restriktiv
Numer offensiv

Hoppades på Frid
Har dock väntat denna tid
Fanns med när du var gravid
Trogen och solid

Nu var det slut
Ditt beslut
Jag pressades ut
Pormaskens salut




Fri vers (Spoken word/Slam) av TBJ
Läst 306 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-06 11:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TBJ
TBJ