Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu blir då och ändras så


Tempusgång

Kullerbyttor
snöänglar
och spring i pigga ben

vaknar denna dag först
när timmen blivit sen

gommen full med smaker
och bilder i från förr

ensamt gammalt hjärta
vid skattkammardörr

lövhögar och gungor
vattenpussars stänk
motar smärtsam aning
i ögat tårens blänk

solkattens glitter
kattfot blå viol
mjuka minnen manar
ensamhet med sol

Lena Renman
2015-03-08




Fri vers (Fri form) av Lena Renman
Läst 398 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-08 14:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så fint så!
2015-03-08

  KattenKin VIP
Så vackert och berörande!
2015-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman