Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vaknar mitt i skiten


Verklighetsbiten



Hjälp och stopp
i vems kropp vaknar jag upp
svajig på krumma ben
vimsig och sen

Vägrar denna ålderschock
flåsig värkande och tjock

en alien har kroppsnappat allt mitt hopp
flyttat in i min kropp
och förstår inte ordet stopp

2015.03.08 Lena Renman




Fri vers av Lena Renman
Läst 426 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-08 14:54



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
För att inte tala om att behöva vakna upp bredvid en vilt främmande människa som sover i ens säng. Till och med tapeterna på väggarna känns så som främmande ibland...
2015-03-08

  KattenKin VIP
Känns igen, man undrar verkligen vem som tagit över ibland!

Skön självdistans i kul skrift!
2015-03-08

  Marita Ohlquist VIP
Bra text om att åldras!
2015-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman