Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resurserna är begränsade






Behöver min energi
till det som är
och det som skall bli


Slösar inte bort den
på det som har varit




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2015-03-09 08:41



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Klokt!
2015-03-18

  aol
Rätt tänkt bra skriftat
2015-03-09

  ULJO
Klokhet i poesiform
2015-03-09

  Blomma-Stjärna VIP
"Resurserna är begränsade" Just så är det ju - tänker: Välj dina strider!
Bra diktklokhet! ------- och ibland kan ett slösande av energi på förfluten tid lösa upp en blockering - tänker jag också! KRAM
2015-03-09

    ej medlem längre

Sunt tänk!
2015-03-09

    ej medlem längre
Det som varit går ändå inte att ändra på...
2015-03-09

  louisegirl
Jaa ibland önskade man, att man kunde det, men emellanåt så går det..;)

Klokt skrivet!
2015-03-09

  lila fjäderblomman VIP
jag tror man kan behöva göra både och - min erfarenhet iaf. Alla är vi olika och behöver olika vid olika tillfällen. Bra för dig att du gör det du behöver! Viktigt tema!
2015-03-09

  Marianne Räf
Kanske, för en gångs skull, jag inte
riktigt håller med dig. Tror, att ens
dåtid har betydelse och är värd att
minnas, har energier, som jag inte
bara vill lämna därhän. Bra tema iaf!
2015-03-09

  Ingrid Trolle
Klokt val!
2015-03-09

  Lars Hedlin
Verkligen bra och full av insikter!
2015-03-09

  Rise Little One
Insikstfull text!
2015-03-09

  Magdalena Eriksson VIP
Hur skulle det annars gå ?
Sorg och skuld över att inte kunna vara tacksam för livet och de som finna kvar eller ?
Lättare sagt än gjort, ett riktmärke och en yogis viktigaste arbete.
Klokt skrivet.
2015-03-09

  KattenKin VIP
Klokt, jag måste lära mig göra likadant.
2015-03-09

    ADI Nehlin
Mycket klokt, ibland måste man bara släppa taget om det som varit.
2015-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP