Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
igår


Myrsteg


Myrstacken vaknar

och livet återvänder

tror jag hakar på




Bunden vers (Haiku) av Eva Helene VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-03-09 11:32



Bookmark and Share


  aol
lr fyndigt vännen
2015-03-14

    ej medlem längre
Va fint haka på du våren är här....
2015-03-11

  Lars Hedlin
Härligt! :) Vackert skriftat!
2015-03-11

  ResenärGenomLivet VIP
Jaa, det gör vi...våren är alltid hoppet tid...underbar haiku...
2015-03-10

  Ewa-Britt Nilson VIP
Nytt liv
nya kliv
en god giv!
2015-03-10

  Monika A Mirsch VIP
Myrans liv och människolängtan i inspirerande tappning så här 'vårs'. Vårens haiku i solens sken!
2015-03-10

  Chawa VIP
Underbart ordat från en haikumästarinna! Precis så fantastiskt känns livet i vårsolens värmande strålglans!
2015-03-09

  Bo Himmelsbåge
Jaa... när myrstacken värms av solen
vibrerar den av liv...
så gör också vi... hakar på...!
Härligt!
2015-03-09

  anits VIP
En underbar haiku!
2015-03-09

  ULJO
Underbar betraktelse
2015-03-09

    Birgersdotter VIP
härligt formulerat..bra du hakar på....
2015-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP