Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där jag en gång stod i eld och lågor

Jag är en falnad brand.
Där jag en gång stod i lågor har jag slocknat.
Jag är stoft efter en het glöd.
Jag är kvarlevor efter en rykande brasa.

Jag är aska där jag en gång var eld.




Fri vers av Lejonviskaren
Läst 211 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-03-09 11:32



Bookmark and Share


  Per Drysén
Sorgsenhet och uppgivenhet präglar dina ord. Ordens hantering hjälper dig att finna tillbaka.
2015-03-09

  cilax VIP
fin
2015-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Lejonviskaren