Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Satt på papper 2015....


Ur ett större perspektiv


Ur ett större perspektiv

behövs
alla vi
korkade
människor

faktiskt


inte
till
nånting




Fri vers av Bengt Lindell VIP
Läst 419 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-09 12:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt Lindell
Bengt Lindell VIP