Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är ändå bara kemi men starkt beroende blir vi !


Konklusion

Hjärtlös hjärtsak i bitar

brukat Plastic Padding
PL400
Glapack
Schellack

framgångslöst
helandets historia hittar inte hit

lagande inte längre
möjligt

oavsett
allena inte längre värst utan bäst

2015-03-09

Se gärna
http://urplay.se/Produkter/187199-Krossat-hjarta-i-New-York




Fri vers (Fri form) av Lena Renman
Läst 330 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-09 23:22



Bookmark and Share


  Lena Renman
Gjort vissa ändringar efter publicering

2015-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman