Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag?


Mitt skal och min själ



Jag är alltid jag


men min kropp, mitt skal är
tydligtvis något helt annat
idag, jämfört med förr

för vart år,
vart decennium
är det:

Större
Skrynkligare
Hårigare
Blemmigare
Svagare

Den blir men jag förblir

Jag är alltid jag jag

Herregud, är jag en själ!






Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-03-10 06:55



Bookmark and Share


  Glitr
Känner igen. Förundras över detta livets fenomen som blir påtagligare ju mer åren går.
2015-03-14

  Respons VIP
Jag känner igen den där upplevelsen av allt är samma men att allt förändras
2015-03-10

  Marita Ohlquist VIP
Kroppen åldras, själen mognar!
2015-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP