Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vän.

Med dig kan jag flyga
pröva vingarna.
Testa tankar
prata och diskutera.
Skratta ett skratt
känna gemenskap.
Vi känner varandra
finner stöd och mod.
Vi har följt varandra genom åren
lycka är att ha en vän som dig.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 567 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-03-11 21:37



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Låter som en mycket bra vän :-)
/kram
2015-03-18

  Eva Helene VIP
Javisst, något att vara tacksam över. Min "äldsta" vän är en klasskamrat jag fick när jag var 10 år.
2015-03-15

  ResenärGenomLivet VIP
Det är guld värt att ha sådana vänner...
2015-03-13

  ULJO
Härlig känsla här
2015-03-12

    ej medlem längre
Lyckliga dig, en fin vän du har:)
2015-03-12

  louisegirl
Fint skrivet om äkta vänskap
2015-03-12

  Anya VIP
Vackert om fin vänskap. Känner tacksamheten flöda.
2015-03-12

  Lars Hedlin
Så varmt och ömt
2015-03-12

  Gunnel Eriksson VIP
Fin beskrivning av vänskap.
2015-03-12

  Marita Ohlquist VIP
En skattefri förmögenhet!
2015-03-12

  Angel of love
Tryggt och fint skrivet.
2015-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP