Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så Naivt

så naivt att tro att det var sant

så naivt att tro alls

så naivt att tro på din blick

så naivt att tro på just din känsla 

ja, vem trodde jag att jag var egentligen .

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-11-05 10:45



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
= Dig själv.
2017-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP