Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En hippies memoarer

Låt oss alltid vara höga och aldrig bli som dom.
Inte följa idealet av partner och familj.
Vi kan resa jorden runt.
Bilda våran karriär, bilda oss.
Att vi alltid kommer ha varandra i vått och torrt.
När livet sviker är det bara att ta en till cigarett.
Vår livsstil kommer hålla oss förevigt unga, våra ryggar kommer alltid hålla i dans.
Vi kommer uppleva så mycket som ingen annan nånsin sett.
Gå igenom öken, sitta på restaurang, vila i solen,vandra, tågluffa,skvalpa, runt i vågor, upptäcka djur i en savann och studera människor. Vi kommer få våra hjärtan krossade men det viktigaste är att vi har varann.




Fri vers (Fri form) av argument
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-13 08:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

argument