Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När var du senast fri och inte instängd av samhällets väggar

Var du fri när killen med dom stora bruna lockarna passade vidare den snea hoprullade cigaretten till dig med material av mjukt papper och stark lukt som bedöver ditt luktsinne. Du tvekar men tar sedan ett djupt bloss till att sedan finna dig själv i en helt annan dimension och se andra färger medans du högt och storslaget sjunger "There is no pain you wont recive"

Var du fri när du fick ditt hjärta krossat i tusen bitar samtidigt som ditt hjärta var infekterat utav dom åtta glas vin du drack. Medans du blotta din sköra själ för omgivningen med ditt tjut, klagande och dom tusen tårar du förbruka.

Var du fri när du kysste killen med det långa blonda håret utanför cafét med sterainbelysningen medans trubaduren i bakgrunden spelade "The bitter sweet symphony" samtidigt som dom vita snöflingorna sakta från himlen nudda marken.

Var du fri när du blicka över det skummande, varma vattnet till din partner och berättade för första gången att du älskade honom men inte fick nåt svar?

Var du fri när du för första gången höll din dotters hand men inte kände nån kärlek för henne?




Fri vers (Fri form) av argument
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-14 00:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Alex, du är ju sjukt bra! Speciellt slutet!

2015-03-15

  Maria Natasja
Aj och kabooom vad bra skrivet!
2015-03-14
  > Nästa text
< Föregående

argument