Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skev kärleksförklaring

Gör ett desperat försök för att vinna tillbaks dig med orden "Du betyder allt men jag har inga känslor för dig" Ord som är påverkade utav alkohol, stress och lögner.
Hädanefter kommer du förbli en främling för mig som du var för fyra månader sen. Jag kommer definitivt sakna dig. Det stripiga långa håret som jag sätter bakom dina öron, din stora blek hand som jag håller i.
Din blick skriker oskyldig, att du är en person med ett hjärta av guld och ett samvete
till tusen. Jag kommer alltid vilja ha dig även fast jag lärt mig att leva utan dig.
Du är ett fint minne, men ett minne blott nu.




Fri vers (Fri form) av argument
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-14 00:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

argument