Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skylld


Golvad av mitt skälv



Fått mig på rygg
håller mig i ett innegrepp

-alltför tunger, allt tynger allt tyngre

golvats

skälver

Tvingad inta det horisontella

Allt annat än liggastillandet verkar här så attraktivt,
men ouppnåeligt högt

att se upp till och drömma om

-frihet från nojabojan
som är utom räckhåll


Pinsamt om nån komme på mig

egofego där

så här
nedslagen
har ingen
annan ursäkt
än
den
att det är
högst
allmängiltigt att
ligga
nedslagen
av
eget
skam
grepp






















Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-03-14 09:45



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Händer nog de flesta av oss!
Att resa sig igen och igen...
2015-03-16

  Respons VIP
Tragisk position men fyndigt formulerat!
2015-03-15

    ej medlem längre
härlig skrift!
2015-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP