Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enkelriktad kär

Om du kan välja, då är det inte kärlek
Kärlek är den som ger dig inga alternativ
Du måste bara göra så, du måste älska då

Ja nu vet du, om varför
Jag är enkelriktad kär..




Övriga genrer (Översättning) av Endless Love MS
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-16 14:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS