Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I mitt Sverige hamnar langare i arbetsläger. På livstid.


BEKÄMPA LIBERALISMEN!

bekämpa liberalismen!

där ger jag rorsmannen rätt

det är den vidrigaste

idén som världen sett

den  är värre än kommunismen

och det här är inget skämt

jag ska näpsa och bekämpa den

för det har jag bestämt

 

 

men jag slåss inte med vapen

eller gamla argument

politik är som att stånga

pannan blodig mot cement

Ordets svärd är alltid skarpast

det är alltid effektivt

men allt käbblande i riksdan

är så kontraproduktivt

 

 

släpphänthet drar ned nationen

och låt-gå-mentalitet

är en styggelse, ett gissel

för en sargad mänsklighet

alla som är liberala

förespråkar "friheten"

"friheten" att få förstöra

helt i strid med sanningen

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   16/3 2015

 

Hebréerbrevet 4:12

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-16 14:15



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra skrivet
och sanningens ord
som jag av
hjärtat sparar!
2015-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP