Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du


MÖTE







och












blir






ett








möte








ett





verkligt





viktigt







riktigt







sant








möte




Fri vers (Modernistisk dikt) av Mats Edin VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-16 17:13



Bookmark and Share


  Respons VIP
Ja

fast

inte



ofta

Bra

skaldat!
2015-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP