Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lagbrytare

när det var förbjudet att träda i mitt hjärta, då kom du
när jag förbjöd dig att gå, så gick du.. till o med för gott
nu när mitt hjärta har gjort som regel att gråter för dig
åtminstone lär mig om hur kan jag bryta regler som du?




Övriga genrer (Översättning) av Endless Love MS
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-17 15:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS