Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om man tappar bort Kärleken i sej själv så blir...



Om man tappar bort Kärleken i sej själv så blir man ganska snabbt en idiot.
Blir tillräckligt många idioter så skapas alla möjliga missförhållanden, vansinniga fullständigt ohållbara system, sjukdom och våld.
Ett samhälle fyllt av nollor, noll meningsfulla. När man stänger av Kärleken börjar helvetet. Då väller mörkret in och kaos. Då kan vad som helst hända.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-03-17 15:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP