Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

!?

Jag trodde att det var ett måste
att avsluta alla historier med en punkt
men du gick och jag märkte att för min saga
en utropstecken eller fråga tecken passade bättre!




Övriga genrer (Översättning) av Endless Love MS
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-17 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS