Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Malmtåg

Svarta malmtåg sveper förbi som mörk kontrast
i det annars påtagligt vita landskapet
Letar efter symbolik
Är det skuggan av mitt förflutna jag ser?
Är det tecken på en hårdare framtid?
Jag vet inte
Låter blicken följa den svarta ormen på dess väg mot horisonten




Fri vers av Analoga tankar
Läst 146 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-03-17 22:41



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Urbaniseringens
unkna
undergång.
2015-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Analoga tankar