Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Briser


Livet i vindöga

I medvind redan då man sa hej

till mig

i helvind när man log

eller för att man log

mot mig

Jag var

väl

kommen

Briser, som från en jättes fön, när vi slog oss i slang, lycksalighetens bidevind

Liv Liv Liv

Villande hav!
Levande liv
Livs
andar

Böljande

Djupa djup


Surf på ytors ytor

Vrooooom




Kallsupar



Nu

är det stiltje

lång tid redan


Livet i vindöga


Väntan på uppblåst
bara en liten en

Efter krusningar väntas
förgäves syns det

Men där
är inte
en våg
ett havshopp
en höjning

i sikte

sjösjuk landkrabba
ändå

landkrank
jordfjär

Trött på all rörelse nu
Önskar blott stilla vara
Vila och ro

Kan känna det
lugnet

Sjunker
Stillnar
Stelnar

Mina tårar våtmarker nu bliver








Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-19 07:28



Bookmark and Share


  Respons VIP
Det är som en beskrivning av livet.
2015-03-19

  KYREUS of Sweden
Starkt diktat!
2015-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP