Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen förändring





När jag var yngre
satt jag på en extrastol

De äldre satte sig först



Nu är jag äldre
sitter på en extrastol

De yngre sätter sig först




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2015-03-19 09:48



Bookmark and Share


  Alicia Stenfors
De är snabbare, förstås.
2015-03-23

  Gunnel Eriksson VIP
Exakt så!
2015-03-22

  Margareta Wersäll
Jamen det här är ju perfekt. Utan att vara gammal sur tant ler jag glatt - på pricken min vän!
2015-03-20

    ej medlem längre
Ja tyvärr, kan det vara så, tiderna har förändrats och vi med den.
2015-03-20

  Respons VIP
En skillnad som gör skillnad.
2015-03-19

  Blomma-Stjärna VIP
på pricken! (fast kanske är det för att vi äldre idag vill hålla oss och se vitala ut - kanske tar vi på oss att serva vid bordet och sätter oss följaktligen sist ;-) )
2015-03-19

  Ingrid Trolle
Men varför talar
vi inte om för de
unga, hur de ska
uppträda? Vi har
ju själva fostrat
dem - eller inte...
Bra skaldat
2015-03-19

    Dan Myrbeck
Samma - fast tvärtom
2015-03-19

  ~Snöflinga~
Lite sorgligt men sant
2015-03-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, tiderna förändras.
2015-03-19

    Birgersdotter VIP
Just så- förändrade tider..
2015-03-19

    ej medlem längre
Världen är upp och ner vänd.
2015-03-19

  louisegirl
Precis så..;)
Fint framfört!
2015-03-19

    ej medlem längre

Väl formulerat!
2015-03-19

  Lars Hedlin
"KLOCKRENT"
2015-03-19

  Anya VIP
hahaha vilken reflektion. En text som säger mycket i sin kärnfullhet.
2015-03-19

    ej medlem längre
Egoismen växer.
2015-03-19

  Marianne Räf
Paradoxalt, - men typiskt !

2015-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP