Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samhället

Det är dags att slå dig själv på käften!
Det är dags att stå rakryggad!
Det är dags att slå vakt om våran välfärd!
Det är dags att sluta låtsas som om allt är bra!
Det är dags att se på verkligheten istället för föreställningar!
Det är dags att arbeta istället för att klaga!
Det är dags att inse att välfärden inte skapades på en dag genom att vara " god "
Det är dags att inse att det finns hotbilder!
Det är dags att gemensamt ta ansvar för det här nu fördärvade landet!


Samhället har tappat sin disciplin
"Allt ska serveras utan att ha förtjänat det"

Samhället styrs inte längre utav logik
"Allt ska bara "fixa" sig och det skall fixas med känslor"

Samhället har tappat sin pragmatiska inställning
"Allt ska bara vara ideologiskt och med "hjärtat" "

Samhället ska vara så självgoda
"Allt som inte är "gott" ska fördömas. "



DET ÄR DAGS ATT KÄMPA FÖR VÄLFÄRDEN
DET ÄR DAGS ATT INFÖRA DISCIPLIN
DET ÄR DAGS ATT ARBETA FÖR VARANDRA




Fri vers av X.Y
Läst 281 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-19 23:44



Bookmark and Share


  mare VIP
Sanningens text
som glöder av
kampanda!
2015-07-17

    ej medlem längre
Det de kallar välfärd är en bluff. Men kämpa på, kampen är livet.
2015-04-10
  > Nästa text
< Föregående

X.Y
X.Y