Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
T


Konstigt är det




Trots att du haft din plånbok både länge och väl har du aldrig kunnat tänka dig att sedlarna i det ena facket är avundsjuka på samlingen av kvitton i det andra. Dessa kvitton får minsann både bo och rota sig, medan sedlarna å sin sida varje dag och stund löper den uppenbara risken att få lämna en viss invand trygghet och som hamna i möjligt "orätta händer".




Prosa (Kortnovell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-20 00:07



Bookmark and Share


  Grubbelmia
Konstigt är det med den invanda tryggheten. Tack för denna tet!
2015-03-20
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP