Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Ingen kommer till Fadern, utom genom mig".


DET FINNS EN VÄG TILL HIMMELEN!

JESUS Kristus, alla andra vägar

leder till Gehenna, Satans

boning.

------------


HUR ÄR DÅ JESU VÄG BESKAFFAD?
Den Han vill att vi skall vandra, i Hans
efterföljd:

Matteus 10: 37 -39 "Den som älskar sin far
eller mor mer än mig är mig inte värdig, och
den som älskar sin son eller dotter mer än mig
är mig inte värdig.

Den som inte tar sitt kors och följer mig, är mig
inte värdig. Den som finner sitt liv skall mista det,
och den som mister sitt liv för min skull skall finna
det".

DEN KOSTAR ALLT!






Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 101 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-20 05:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld