Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
såg denna härom dagen på Själland


Ger mig tid


Tror jag sätter mig

på en gren i trädet och

inväntar själen




Bunden vers (Haiku) av Eva Helene VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2015-03-20 10:37



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint och klokt skaldat!
2015-03-26

  ULJO
så briljant sagt
2015-03-23

  Linda CH VIP
Å vad fin! Den sparar jag!
2015-03-22

    ej medlem längre
Sanna kloka ord. Tack!
2015-03-21

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket tänkvärt och bra...
2015-03-21

  Anya VIP
Men vilken bra och kärnfull text. Tycker mycket om den oväntade slutraden. Bravo!
2015-03-21

    ej medlem längre
bra haiku!
2015-03-21

  Bibbi VIP
Grattis till "MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA"!
2015-03-20

  Bibbi VIP
Klokt beslut.
2015-03-20

  Björn Björkegren/Blue Bear
:)
2015-03-20

    Birgersdotter VIP
Den tog jag till mig och bokmärkte.Tyckte om..
2015-03-20

    Dan Myrbeck
Viktigt att kunna i vår
stressade tid!
2015-03-20

  Marita Ohlquist VIP
Bilden förstärker läsupplevelsen!
2015-03-20

  Chawa VIP
Att ge sig tid - att invänta själen...
Så klockrent och alldeles underbart! Högst aktuellt i vår värld som spinner så fort att våra själar icke hinner med längre. Tack för storhet i få ord och ett underbart foto därtill!
2015-03-20

  Bo Himmelsbåge
Ett mycket bra ställe att meditera på... o bli ett med trädet... naturen...
Tänkvärd o vacker dikt!
2015-03-20

  Ewa-Britt Nilson VIP
Skön tanke att
ta till sig... Tack!
2015-03-20

  Lars Hedlin
:) Härligt tycker om tonen i denna :) kram
2015-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP