Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
haiku


Ibland

Ibland

något där ute
gör husdörren till en gräns
hunger är min hund




Fri vers av alicja lappalainen VIP
Läst 402 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-03-20 14:41



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
"hunger är min hund" !!!
2016-08-08
  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP