Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fast i rutiner, rädd för att gå

Jag står i en ruta
Nån kvadratmeter eller så
Fast i rutiner
Rädd för att gå

Men jag måste gå
Jag borde gå
Men jag är rädd
Vi brukade va två

Känns som vakuum
En tillvaro som är tom
Människor pekar
Sin tydliga dom

Hur rör jag mina ben
Ja måste springa
Hur börjar ja leva
Ja känner mig tvingad

Jag står i en ruta
Nån kvadratmeter eller så
Fast i rutiner
Rädd för att gå




Fri vers (Fri form) av JW
Läst 163 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-03-20 22:23



Bookmark and Share


  maria kide
Kan relatera till det där, att stå still. Att uppleva sig fast i rutiner.
Rädslan för att ta kliv, känslan av riktningslöshet
2015-03-25

  JW
Tack för tipset Kerstin, tog bort den :)
2015-03-20

  kerstin skriver VIP
ja, hur rör man sina ben. jag tycker om den här.

(men jag skulle skippa ingressen, dn ger mig ett slarvigt uttryck, även om jag vet att det inte alls behöver vara så)
2015-03-20
  > Nästa text
< Föregående

JW
JW