Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GUDS ANDE TALADE TILL MIG

någon gång i mitten av 1970-talet,

att Han lagt människobarnet

skyddat i moderlivet,


men vi, genom vår lagstiftning,

hade gjort platsen till

en dödsfälla.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 103 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-21 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld