Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN MÖRKA SIDAN

Du kan slå dem med  häpnad, du kan använda
deras egna  metoder, göra  en  helomvändning
och bli lika djävlig,falsk och lömsk,att med kall
beräknande strategi krossa dem, för det kunde
de aldrig tro om dig,att det fanns en mörk sida.
                                        *




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-03-22 11:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP