Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Matteus, kapitel 24...


TIDENS TECKEN

snart är det glömt
allt jag tänkt, allt jag drömt
ingen finns kvar
av de bördor jag bar
fikonträdsblom
snart får jorden sin dom
snart reser jag
evig bli då min dag


LARZ GUSTAFSSON 22/3 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-22 20:24



Bookmark and Share


  mare VIP
"Till himmelen jag går
dit synden aldrig når"
2015-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP