Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad hände?

Vad hände med de ögonen som mött mina av kärlek?
Vad hände med den hjärta som var full av kärlek?
Vad hände med så mycket löfte som skulle vara evig?
Vad hände säg vad hände med meningen med allt i min värld?




Övriga genrer (Översättning) av Endless Love MS
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-23 17:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS